Aylar süren alfa ve beta denemelerinden sonra nihayet bekleyiş sona eriyor ve Overwatch serverları haftaya açılıyor. Blizzard’dan gelen açıklamaya göre 24 Mayıs Salı günü İngiltere saatiyle öğlen 12:00’da yani İstanbul saatiyle 14:00’da açılacak!

Salı günkü açılışa yetişmesi için DVD formatındaki kopyalar Pazartesi günü satışa sunulacak. Oyunu yükleyebilmek için Battle.net’in masaüstü sürümünü indirmeniz gerektiğini de ekleyelim. Ancak ondan sonra DVD’den veya oyunu dijital olarak indirerek yükleyebilirsiniz.

Diğer ülkeler için Overwatch serverlarının açılış saatleri:

Amerika:

  • 4:00 PM PDT 23 Mayıs
  • 5:00 PM MDT 23 Mayıs
  • 6:00 PM CDT 23  Mayıs
  • 7:00 PM EDT 23 Mayıs
  • 8:00 PM ADT 23 Mayıs
  • 8:00 PM BRT 23 Mayıs
  • 8:30 PM NDT 23 Mayıs
  • 7:00 AM SGT 24 Mayıs
  • 9:00 AM AEST 24 Mayıs
  • 1:00 AM NZST 24 Mayıs

Avrupa:

  • 12:00 AM BST 24 Mayıs
  • 1:00 AM CEST 24 Mayıs
  • 2:00 AM MSK 24 Mayıs

Asya:

  • 7:00 AM CST 24 Mayıs
  • 8:00 AM KST 24 Mayıs
  • 8:00 AM JST 24 Mayıs

Bir önceki yazımız olan Dishonored 2 İlk Oyundan Daha Büyük Olacak! başlıklı makalemizde bathesda, dishonored 2 ve dishonored 2 daha büyük hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler:,, 768 views Okunma 20 May 2016

Yorumlar

Yorumlar(1 )
    • İhsan Arslan
      İhsan Arslan 20 Mayıs 2016

      Merhaba, benimle iletişime geçebilirmisiniz acaba.
      Bana sitenizin temasi lazimda bana atabilirmisiniz lutfen..


Sen de Yorumla!

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.